(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Gladiator X1000 V-Twin EPS- váš názor...? - diskuze

reagovat

Janek (anonymný užívatel)

TGB foreversmile16
TGB  
2019-08-03 22:18:37

Tom (anonymný užívatel)

TGB Nebrat! Motor špatný. Já CF 800 ok.U prodejce mě řekli, jestli vidím v prodejně TGB. Opravdu nebylo. Starosti s reklamacema prý byly
neůnosné. Motor vždy uskočí na klice. Odjeto 6 * Rumunsko a 2* Ukrajina.

Jana (anonymný užívatel)

prodejci nikdy nevěř,prodá ti to z čeho má nejvyšší provizi nebo když mu něco leží dlouho skladem.Přítel měl Gladiátora X800 nějak krátce co přišel na trh ,takže už to nějaký pátek bude a pořád problémy s dobíjením ,na záruku pořád něco vyměňováno a po chvíli se to opět opakovalo.Pak to ještě v záruce prodal a koupil Polarise.Je to kus od kusu ,ale takhle když člověk jede na nějaký sraz čtyřkolkářů tak si TGB chválí a na Gladiátory také si nějak nikdo moc nestěžuje.To spíše na diskuzních forech lidé hodně stroje haní ,ale tyto lidi pak na srazech nepotkáte ,takže já si řikám jestli to není pouze nějaká konkurenční hra mezi prodejci.
Gladiátor X 1000  
2019-10-05 14:56:39

Jarin (anonymný užívatel)

Hra to není jako každý prodejce chce vydělat peníze s min.náklady a min.starosti s reklamaci a že kam se člověk podívá je značka s nejbližší dostupností dnes objednáš zítra máš doma.Chceš jinou nemáme počkejte si a zaplaťte si víc vyberte si ale dobře pak ať tu lidi nepíší falešné informace prodejce poradí i doporučí produkt a závady s kterými se setká a že jsou lidi nepoučitelní to je už hold riziko.
Pěkný den všem Cfmoto x1000 doporučuji

Jana (anonymný užívatel)

Když přijdete k prodejci ,kde mají Linhaie ,tak vám nic nepohaní protože k Linhaii není alternativa.Když přijdete k Journeymanovi ,tak vám Linhaie pohaní aby jste si jako nezkušený zákazník koupil jejich stroj.Když přijdete do Polarisu ,tak vám zase pohaní Gladiátora že je to čínská srágora a když přijdete do Can-amu tak Vám pohaní všechno.smile14.Takto to prostě funguje bohužel.
Gladiátor X 1000  
2019-10-18 20:59:42

Jarin (anonymný užívatel)

Kdo chce X1000 na rovinu říkám neváhejte.Vše co píšou o tom modelu je pravda. Není co dodat
X 1000  
2020-01-25 18:33:27

Michal (anonymný užívatel)

Nazdar,
Dnes mam za sebou prvú jazdu cf moto x 1000 L7e
Zaujíma ma aku ste mali blokádu prvých 500 km, predajca tvrdil ze pôjde max65 km/h ale len som vyrazil a všimol som si ze ide kľudne ďalejnejak som to nepreháňal ale 80 išla a kľudne by ťahala aj vyššie

Janek (anonymný užívatel)

motor prý uskočí na klice....smile10ty wole a u jakýho prodejce si byl?nebo si byl na nějakém tripu když si to psal?To je hrozné ,co jsou lidi schopný namačkat na klávesnici.Jinak CF 1000 by již u prodejce měl být odblokovaný na plný výkon.

(anonymný užívatel)

Je odblokovany na plny vykon ale ma omezovac na 90 kmh, ten odblokujou na prvni servisni kontrole
Gladiator X1000  
2020-09-13 11:51:09

Pavel (anonymný užívatel)

Zdravím,
Chci se zeptat,kdo máte gladiator 1000. Při rozjezdu mi hrozně cuká, v servise mi řekli, že je to u takovém obsahu normální.... Máte někdo zkušenost? Děkuji