(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Kazuma Jaguar 700-Rady a nápady - diskuze

reagovat

čtyřkolkář (anonymný užívatel)

ahoj,zakládám toto vlákno ,jelikož jsem si včera právě tento model čtyřkolky zakoupil,a budu zde sdílet svoje pocity z jízdy.Dnes mám najeto prvních 60km.Je to na mě možná až moc silné,Původně jsem chtěl jen pětistovku ale zase ten cenový rozdíl nebyl nikterak markantní a řekl jsem si že na příští zimu bych možná vzal i sněžné pásy a přeci jenom na tu ětistovku ve velké sněhu by to moho byti slabší....Ale jinak první dojmy jsou úžasné.Jde nádherně za plynem a na čtyřkolce se cítím bezpečně i ve velmi špatném terénu..

Pavel.Beren (anonymný užívatel)

Jakej tam je motor?Posli prosimte nejake specifika....

Je tam dvouválec s karburátorem....Samo že to má uzávěrku redukci atd....

Kamikadze (anonymný užívatel)

proč je tam obrázek jenom zadku?ty lemy vypadají ale pěkně....

4x4vodnik (anonymný užívatel)

Ahoj jak jsi teda spokojen kolik KM už jsi najel docela se mi líbí

Tak děkuji za informaci no tak půjdu asi omrknout ještě gladiatora bo je za podobné peníze

zdravím,nyní mám na stroji 250km.Koupil jsem ho jako testovací stroj s tím ,že mu dávám pořádně dotěla a budeme to společně s klukama ze servisu dolaďovat.Jinak gladiator je dobry stroj,také ho tu má kluk ,ale tohle je výkonově uplně někde jinde...Třeba na pětikilo ani nedáš pásy,to je trápení stroje.Na tohle jsme jeste nedavali ale věřím že stím nebude sebemenší problém......

hele a nějaké fotky či videa z testování abych si mohl udělat nějakej usudek .

a od kud seš?že by ses mohl stavit na projížďku.....

kousek za brnem

dej jem nějaké fotky a videa prosím aby bylo o čem přemýšlet s toho co tu je nejde nic poznat s:-( icon s:-(