(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Bez sitiča zdochina - diskuze

reagovat
Bez sitiča zdochina  
2012-09-08 20:50:45

atv-jesenik (anonymný užívatel)

Príspevok zdielať na Facebook Príspevok zdielať na Twitter Príspevok zdielať na Orkut Príspevok zdielať na Digg Príspevok zdielať na MySpace Príspevok zdielať na Delicious Príspevok zdielať na Technorati
Ahoj,
mám taký problém že ked mám zapnutý sitič tak štvorkolka nezdochína ale ako náhle vypnem sitič tak štvorkolka zdochne,neviem čím to je,otáčky?..? a naštartovaŤ ide len zo sitičom ale to je asi normál.

Ďakujem vopred za odpoveď
Re: Bez sitiča zdochina  
2012-09-08 20:51:01

PolarYs (anonymný užívatel)

asi staci jen otocit tim malinkym sroubkem na stelovani klapky a trochu ji otevrit a melo by to chodit
2012-09-08 20:51:22

atv-jesenik (anonymný užívatel)

je ty mas tu hondu ,ja ji nahodou nasel na internetu a je to takhle original uz z cinsky tovarny opravdu je tam kopie honda motoru, uplne stejna jako mas ty a teply by to melo chytat bez sitice
2012-09-08 20:51:39

Vasiljev (anonymný užívatel)

Ja som raz štartoval štvorkolku 2 hodiny komplet po umývaní, išla dobre.
Naštartoval som ju, zohrial a vypol.
Asi na druhý deň som sa išiel previezť, naštartoval, zohrial, začal som ísť, tak sa to začalo dusiť až to zdochlo. Na sytiči mi to ako tak-išlo s horúcim motorom, tak som na sytiči prišiel domov /asi kilometer./
Následne som odkalil karburátor cez odkaľovaciu hadičku a ešte pre istotu /neviem či to má nejaký význam/ som vyšróboval z vrchu to koliečko na karburátore kde je "šupátko", vybral som ho a ústami som riadne fúkol dovnútra, našróboval.
Po naštartovaní to už išlo ako hodinky...
2012-11-01 18:45:58

Oskar-blecha (anonymný užívatel)

...ano to je normální. Se sytičem se to "uchlastá".
Mě zase můj stroj nechce pořádně chytat když jsou tepla a je teplý motor. Sytič mám automatický. Jak poznám že funguje (spíná)?
Mám tam jen šroubek na volnoběch, což je jen doraz plynového lanka. Nic jiného na tom karbecu na štelování není.