(+420) 777 156 057 nebo 211 221 758

LevnéMoto ul. Hulická 2738, Praha 9

Gladiator X8 je to SRÁČ nebo jsou to pomluvy - diskuze

reagovat

Ujfaluši (anonymný užívatel)

ahoj uvažuji o koupi nějaké silnější čtyřkolky pro práci do lesa,mám několik typů .Horně se ted mluví o Journeymanovi Gladiátor X8 .Našal jsem právě tento příspěvek nespokojeného vlastníka v konkurenčním diskuzním foru ,tak by mě zajímalo,jestli je to pravda či jestli je to jenom nejaké akce konkurenčního prodejce:

VIZ:
xchaos Město: Velké Meziříčí
IP:90.179.139.xxx
Online 0/2

Zdravim vespolek,

Bohuzel se musim podelit o spatnou zkusenost. Ctyrkolku JM Gladiator X8 (standard) jsem koupil 1.6.2012. Byla uplne nova (najeto 0km). Cca po 30 km prestal fungovat tachometr (to jsem zde v nekterem z predchozich prispevku psal). To jsem nakonec vyresil vymenou povodniho spatneho cidla za cidlo nove. A "mavnul jsem nat tim rukou". Bohuzel kolem cca 400km se mi zdalo, ze zvuk motoru neni uplne v poradku (kovovejsi). Nicmene vse ostatni bylo ok a na garancni prohlidce 502km (vymena oleje, filtr, otevreni na plny vykon, montaz torzni desticky k zadnimu rozvodu) mi servisni technik moji domenku vymluvil jako neopodstatnenou. O to vetsi bylo moje zklamani, kdyz cca v 600km (po zhruba 30km) jizdy doslo najednou k uplne ztrate vykonu, a zaroven se objevil vyrazny kovovy zvuk + zacala svitit kontrolka mazani (pouze na volnobeh).

Samozrejme jsem v jizde nepokracoval a ctyrkolku dovezl 10.7.2012 zpet prodejci k reklamaci. Vcera mi prodejce oznamil, ze ctyrkolku s podezrenim na zadreny motor odvezl do Phy. Na dalsi vyjadreni cekam ... ;(

Podotykam, ze se povazuju za racionalniho, primerene opatrneho a primerene zodpovedneho cloveka. Ke ctyrkolce jsem se po celou dobu choval velmi slusne. Jezdil jsem vetsinou po polnich cestach, behem sucheho pocasi. Pravidelne jsem kontroloval olej a vsechny vule.

Na nakupy mam stesti, podobne problemy (jako dlouholety motorkar a majitel mnoha - hlavne japonskych motorek) jsem resit nemusel icon
Uvidime ... Budu informovat ...

šaman (anonymný užívatel)

Jojo toto jsem už také někde četl...Já bych počkal ještě tak rok na souzení tohoto stroje.Je to novinka a nyní těžko asi posuzovat podle jedné špatné zkušenosti.Pravdou je že CF moto patří vubec mezi špičku co se v Číně vyrobí.Jejich motory kupují jiní renomovaní výrobci,takže co se týče po motorové strance tak bych se toho nebál....

Kamikadze (anonymný užívatel)

to jsou věci to jsou věci...co se člověk nedoví... s:geek: icon s:geek:

Urgoš (anonymný užívatel)

Já mám tedy X8 od motovýstavy v březnu a spokojenost....

šaman (anonymný užívatel)

Já jsem X8 taky videl v Holešovicích.Jako neřikam že by byla špatná nejezdil jsem takže nemuzu posuzovat.Vím jen že bych za ní ty peníze nedal.Není to prověřený stroj a většinou se první serie sypou.Určitě bych za 200 000kč měl jiné želízka v ohni.... icon

osvald112 (anonymný užívatel)

O kvalitě X8 težko něco říct je to nový stroj.Já jsem na něm jezdil tedy pouze jednou a musím řict že třeba takový Grizlly je mnohem konfortnější na jízdu...Prostě asi podvozek a odpružení ještě tady není takové jako u japonců a vzhledem že cena už je skoro na stejné úrovni tak bych od Journeymana čekal více....

Kamikadze (anonymný užívatel)

na Allegru prodávají novou X8 za nějakých 24 200 zlotých netto.... s:shock: icon s:shock:

krucifous (anonymný užívatel)

Do Evropy dováží X8 relativně dost dovozců ,přes které by se to do čech mohlo dovážet jako šedý dovoz a malinko zahejbat s trhem...Ale šedý dovozci asi už vymřeli nebo nemaj prachy... icon

Vašek (anonymný užívatel)

"Kamikadze" napísal:
na Allegru prodávají novou X8 za nějakých 24 200 zlotých netto.... s:shock: icon s:shock:
s8-) icon s8-) Nevím kdes to vyděl já ji tam našel novou za 31 899 zlotých to je tolik co stojí u nás. Jo jeté tam mají levnější ale to koupíš za ty prachy i tady s8-) icon s8-)

Primitiv (anonymný užívatel)

občas se tam něco objeví ,ale to bylo možná cena bez daně.Jinak i Cecteky jsou v Polsku nehorázně drahé narozdíl od ČR.